Privaatsuspoliitika

Veebipoe uksed24.ee isikuandmete vastutav töötleja on Larossa Grupp OÜ (registrikood 10246050) asukohaga A. Puškini 25-M1, Narva, info@larossa.ee.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • kauba kohaletoimetamise aadress;
  • pangakonto number;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
  • järelmaksuga seotud andmed (isikukood, töötatud aeg, tööandja, palga suurus, vajadusel pangakonto väljavõte);
  • klienditoe andmed.

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.
Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamisega seonduvaid küsimusi (klienditugi).
Järelmaksuga seotud andmeid töödeldakse kliendi järelmaksulepingu sõlmimiseks ning selle täitmiseks, sealhulgas kliendi maksevõime väljaselgitamiseks.
Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.
Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
Andmetöötlus toimub kliendi nõusolekul järgmiste tegevuste täitmiseks: turundus, teavitamine uutest toodetest ja kliendile huvipakkuvatest kampaaniatest.

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.
Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.
Järelmaksuga seotud andmeid edastadakse teenusepakkjuale Koduliising AS kliendi järelmaksulepingu sõlmimiseks ning selle täitmiseks.
Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Isikuandmed edastatakse maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.
Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.
Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.
Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.
Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise periood.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.
Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel!

Küpsised

Uksed24.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid. Küpsised on väikesemahulised tekstifailid, mis salvestatakse veebilehitseja vahendusel kliendi arvutisse või muusse seadmesse, millega klient veebilehte külastab (telefon, tahvelarvuti vms). Küpsiseid kasutatakse eelkõige eesmärgiga tagada veebilehekülgede parem toimine ning mugavam ja isikupärasem kasutuskogemus. Küpsised ei kogu andmeid ise kliendi seadmest ega salvesta isikuandmeid.

Uksed24.ee veebilehe esmakordsel külastamisel teavitatakse klienti küpsiste kasutamisest. Veebilehe kasutamise jätkamisega klient kinnitab, et on nõustunud küpsiste kasutamisega.
Küpsiste kasutamist on võimalik keelata, muutes veebilehitseja privaatsusseadeid. Kui keelata küpsiste kasutamine, võib juhtuda, et kõik veebilehe osad ei toimi korralikult.

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (info@larossa.ee).
Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

KIIRE TARNE

Tarneaeg Eesti piires on ainult 1-2 tööpäeva

Tingimused

HULGIMÜÜK

«Larossa Grupp OÜ» tegeleb hulgi- ja jaemüügiga ning on avatud ettepanekutele koostööks ehitusfirmade ning -kauplustega. Hulgimüügi küsimuste korral palume saata e-kiri aadressile: aleksandr@larossa.ee.

Võta meiega ühendust

Miks meid valitakseKlientide tagasiside

Oleme sealt mõned aastad tagasi endale ukse ja aknad tellinud ja kohe oli tunda, et seal töötavad oma ala spetsialistid! Nii toode ise kui ka teenindamine oli kõrgel tasemel. Meid aidati nii parema toode valikuga kui ka paigaldamisega (paigaldajal käed kasvavad õigest kohast). Töötajad olid alati abivalmid ja hea meelega vastasid meie küsimustele, siiralt soovitame!

Ilja A. (Narva)
MEIE USALDUSVÄÄRSED PARTNERID
Asmodas
Venipak
Krispol
Elporta
Odintsovo
Ryterna
Optim Doors & Interior
Unidoors
Vi Lario
Buldoors
Stollar
Mastino